• banner

Produk

Latensi Nol Lan Kit Efisien 4K @ 60Hz HDMI Extender Kit liwat Cat5e / 6

▪ 4K HDMI extender-DK02
▪ Teknologi paten eksklusif 
▪ Ndhuwur sinyal audio / video HDMI kanthi kabel CAT5e / 6 sing regane larang nganti 393ft 
▪ Ndhukung resolusi 4K HDMI nganti tingkat refresh refresh 4K @ 60Hz
▪ Selaras karo HDMI versi 2.0, HDCP 2.2 Proteksi konten


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungake Diagram

Download

Tag Produk

Ringkesan

Extender DK02 HDMI (4K @ 60Hz HDMI Extender) minangka versi DK01 sing dianyari, minangka solusi UHD / HD 4K @ 60Hz HDMI sing profesional lan hemat biaya liwat solusi Ethernet extender. Sampeyan bisa ngirim sinyal 1080P @ 60Hz nganti 393 kaki ( 120m) lan 4K (3840 * 2160P) @ 60Hz sinyal nganti 197feet (60m) adoh liwat Cat5e / 6 kabel ethernet.

Extender DK02 HDMI liwat Cat5e / 6 transmisi kabel ethernet audio audio HD lan video, sing bisa mujudake aplikasi sing dituju kanthi bebarengan, kanthi ekstensi infra merah supaya kontrol jarak jauh luwih trep. Peralatan kasebut nduweni pangolahan gambar lan kapasitas transmisi sing apik banget, nggawe transmisi sinyal luwih lancar lan stabil, minangka jinis ekstensi sinyal HDMI kanthi ekonomi lan efisien.

Extender DK02 HDMI bisa digunakake ing bioskop ing omah, ruang kelas multimedia, situs rekayasa, pariwara njaba ruangan layar amba lan acara liyane.

Fitur

Output HDMI arah loro

Desain perumahan paduan aluminium, stabil lan awet

HDCP2.2 Proteksi konten lan versi 2.0 HDMI

Resolusi HDMI 4K @ 60Hz kanthi transmisi tundha Nol

Syarat

Sumber kanthi input HDMI

Tampilan nganggo output HDMI

Paket

1.HDMI Transmitter X 1pc

2.HDMI Panrima X 1pc

3.DC5V / 1A Adaptor Daya X 2 pcs

4. IR Transmitter Cable X 1pc

5. Kabel Panrima IR X 1pc

6. Manual pangguna X 1pc


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Grafik Scene

    DK02 (2)

    Model DK02 4K HDMI Extender
    Materi Paduan aluminium
    HDCP HDCP2.2
    Versi HDMI HDMI 2.0
    Resolusi HDMI Dhukungan 3D, resolusi maksimal 4K @ 60hz / 1080P @ 60Hz. Kompatibel karo mundur
    Panjang Kabel Input / Output HDMI ≤8 meter (kabel standar AWG26 HDMI)
    Panjang Transmisi Kabel Jaringan (1080P cat5e / 6) ≤120 meter
    Panjang Transmisi Kabel Jaringan (2160P cat5e / 6) ≤80 meter
    Transmisi Bandwidth Maksimum: 600MHz
    Tarif Transmisi Maksimal 600MHz
    Rentang suhu operasi -15 nganti + 55 ° C
    Ukuran 110 * 58 * 20 mm * 2
    Bobot net 100g * 2

    DK02

    • Manual pangguna DK02
    • Manual pangguna DK02 (cina)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita