• banner

Produk

Usb-C hub-CH08A

▪ Brocade AI 8 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

▪ Kalebu 3 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * 3.5mm audio , 1 * Slot kertu TF lan 1 * slot kertu SD lan dhukungan PD ngisi daya.

▪ [Nggawe Pakaryan Sampeyan Kanthi Gampang]: Tipe C Hub sing dikombinasikake karo pangisi daya nirkabel bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing transfer data, ekstensi monitor lan ngisi daya nirkabel. Loro 3.0 port USB lan kertu SD / TF Reader ndhukung tarif kacepetan transmisi nganti 5 Gap.

▪ [Output Video Mutu]: Mirror utawa ngluwihi layar nganggo port HDMI HDMI adaptor USB C lan streaming 4K UHD utawa video HD 1080P lengkap menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Bersiap-siap kanggo seneng pesta visual kaya bioskop sing diwenehi hub tipe c.

▪ [Sambungan Stabil & Reliable]: Thanks kanggo PD3.0, sambungan antarane laptop lan Adaptor USB C dadi luwih stabil. Ora luwih kuwatir yen ilang data nalika nyopot kabel sing wis diisi. Dhukungan PD ngisi maksimal 60W.


Produk

SPESIFIKASI

Tag Produk

Kacepetan & Efisiensi

Telung USB 3.0 port transfer data luwih cepet nganti 5Gbps, maca kertu SD / TF nyedhiyakake kacepetan nganti 90MB / s, luwih cepet tinimbang sing maca kertu ing pasar. Tambah layar nganggo port HDMI menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Dhukungan output HDMI nganti resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Pangiriman daya Integrasi

Port pengisian daya tipe-c bisa ngliwati daya nganti 100w, lan menehi daya ekstra kanggo hard disk, driver DVD lan aksesoris sing nyambung menyang port USB

Desain Mode Mac-gaya

Hub kasebut dilengkapi karo bahan paduan aluminium lancar lan Case Uni-body berkualitas tinggi. Anti-bekas driji, disipasi panas, desain ringan lan kompak. Indikator LED Integrasi. Hub ngembangake konektivitas piranti lan ngirit ruangan.

Kanthi produk USB C kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita bisa menangake para pelanggan manca kanthi pujian. Produk USB C kita wis diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

Tujuan perusahaan: Kepuasan pelanggan minangka target, lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar. Mbangun sesuk kanthi apik! Perusahaan kita nganggep "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka prinsip. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Kita nampani calon pembeli kanggo ngubungi kita.

Nyedhiyakake Produk Berkualitas, Layanan Banget, Harga Kompetitif lan Pangiriman Prompt. Produk kita adol kanthi apik ing pasar domestik lan manca. Brocade nyoba dadi salah sawijining pemasok penting ing China.

Brocade Smart Space nyedhiyakake macem-macem mulai saka pra-penjualan nganti layanan purna jual, saka pangembangan produk nganti audit panggunaan pangopènan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuat, kinerja produk unggulan, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal terus ngembang nyedhiyakake produk lan layanan USB C sing berkualitas tinggi, lan ningkatake kerja sama sing tetep karo para pelanggan, pangembangan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.

Brocade Smart space njunjung semangat "inovasi, harmoni, kerja tim lan nuduhake, dalan, kemajuan pragmatis". Wenehi kesempatan lan kita bakal mbuktekake kemampuan. Kanthi pitulung apik, kita yakin bisa nggawe masa depan sing cerah bareng sampeyan. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model CH08-A
    Materi Paduan Aluminium kanthi proses Apple CNC
    2 * USB3.0  Nganti 5Gbps
    1 * Jinis C  Nganti 5Gbps
    1 * HDMI  Nganti 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * slot SD Nganti 90MB / s
    Slot TF Nganti 90MB / s
    Pangiriman daya 20V / 3A Maksimum 60W
    Werna Spasi Abu-abu / Ijo / Nampa Kustomisasi
    Dhukungan Sistem  Window7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OS x v10.6 lan ndhuwur OS
    Plug & muter Ora prelu Instalasi Driver
    Ukuran 110 * 36 * 11 mm
    Ukuran (karo paket) 161 * 90 * 22 mm
    Bobot 63 g
    Bobot (karo paket) 90 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sertifikasi CE
    Sampel Gratis mbayar conto
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita