• banner

Produk

Usb-C hub-CH07A

▪ Brocade AI 7 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

▪ Kalebu 2 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * Ethernet (RJ45), 1 * Slot kertu TF lan 1 * slot kertu SD lan dhukungan kanggo ngisi daya PD.

▪ Transfer Data SuperSpeed: Telung port USB 3.0 ndhukung tarif transfer data nganti 5Gbps. Slot kertu SD & mikro SD (sing ora bisa digunakake bebarengan) ndhukung tarif transfer data nganti 480Mbps. Port Gigabit Ethernet ndhukung kacepetan jaringan 10/100 / 1000Mbps

▪ Pengisian Cepat PD: Port daya USB-C ndhukung nganti Pangiriman Daya 100W supaya MacBook Pro utawa laptop liyane sing kompatibel diisi daya sajrone 2 jam (nggunakake adaptor daya asli piranti) nalika nggunakake kabeh fungsi liyane ing hub

▪ Kompatibilitas Piranti: Kompatibel karo MacBook Air / Pro 13 inci, Dell XPS 15, HP Spectre x360, HP Elite x2 1012, Google Chromebook Pixel, Lenovo Yoga, Razer Blade Stealth, Huawei MateBook, lan laptop Tipe C liyane

▪ Video Ultra HD: Port HDMI ngasilake resolusi nganti 4K @ 30Hz menyang tampilan sing kasambung


Produk

SPESIFIKASI

Tag Produk

Kacepetan & Efisiensi

Telung USB 3.0 port transfer data luwih cepet nganti 5Gbps, maca kertu SD / TF nyedhiyakake kacepetan nganti 90MB / s, luwih cepet tinimbang sing maca kertu ing pasar. Tambah layar nganggo port HDMI menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Dhukungan output HDMI nganti resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Saben Pangiriman Integrasi

Port pengisian daya tipe-c bisa ngliwati daya nganti 100w, lan menehi daya ekstra kanggo hard disk, driver DVD lan aksesoris sing nyambung menyang port USB

Desain Mode Mac-gaya

Hub kasebut dilengkapi karo bahan paduan aluminium lancar lan Case Uni-body berkualitas tinggi. Anti-bekas driji, disipasi panas, desain ringan lan kompak. Indikator LED Integrasi. Hub ngembangake konektivitas piranti lan ngirit ruangan.

Kualitas produk USB C kita padha karo kualitas OEM, amarga bagean inti padha karo pemasok OEM. Produk USB C wis lulus sertifikasi profesional, lan ora mung bisa ngasilake produk standar OEM, nanging uga nampa pesanan Produk Khusus.

Kanthi produk USB C kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita bisa menangake para pelanggan manca kanthi pujian. Produk USB C kita wis diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane

Tujuan perusahaan: Kepuasan pelanggan minangka target, lan ngarep-arep nggawe hubungan kerja sama sing stabil karo jangka panjang karo para pelanggan kanggo ngembangake pasar. Mbangun sesuk kanthi apik! Perusahaan kita nganggep "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan purna jual sing apik" minangka prinsip. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Kita nampani calon pembeli kanggo ngubungi kita.

Nyedhiyakake Produk Berkualitas, Layanan Banget, Harga Kompetitif lan Pangiriman Prompt. Produk kita adol kanthi apik ing pasar domestik lan manca. Brocade nyoba dadi salah sawijining pemasok penting ing China.

Brocade Smart Space nyedhiyakake macem-macem mulai saka pra-penjualan nganti layanan purna jual, saka pangembangan produk nganti audit panggunaan pangopènan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuat, kinerja produk unggulan, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal terus ngembang nyedhiyakake produk lan layanan USB C sing berkualitas tinggi, lan ningkatake kerja sama sing tetep karo para pelanggan, pangembangan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model CH07-A
    Materi Paduan Aluminium kanthi proses Apple CNC
    2 * USB3.0  Nganti 5Gbps
    1 * Jinis C  Nganti 5Gbps
    1 * HDMI  Nganti 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * slot SD Nganti 90MB / s
    Slot TF Nganti 90MB / s
    1 * RJ-45 (Ethernet) 10M / 100M / 1000Mbps
    Pangiriman daya 20V / 3A Maksimum 60W
    Werna Spasi Abu-abu / Ijo / Nampa Kustomisasi
    Plug & muter Ora prelu Instalasi Driver
    Ukuran 123 * 55 * 16 mm
    Ukuran (karo paket) 145 * 80 * 23 mm
    Bobot 100 g
    Bobot (karo paket) 120 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sertifikasi CE
    Sampel Gratis mbayar conto
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita