• banner

Produk

Usb-C hub-CH06B

▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

▪ Kasedhiya adaptor multifungsi T-C sing paling integral sing kasedhiya.

▪ Adaptor Video 4K HDMI: Ngidini sampeyan bisa kaca utawa ngluwihi layar laptop ing Max 4K UHD 3840 × 2160 @ 30Hz. Cathetan: Port USB C ing komputer mbutuhake kemampuan output video.

▪ Pamaca Kertu SD / TF: Kacepetan maksimum sing maca kertu yaiku 480Mbps. Kertu SD & TF bisa diwaca bebarengan. Kapasitas maksimal nganti kertu 2TB. Kompatibel karo 6 Kertu Memori sing beda: Card SD / SDHC / SDXC / Micro SD / Micro SDHC / Micro SDXC.

▪ Transmisi Data 5Gbps: 3 port USB-A 3.0 kecepatan tinggi sing bisa nyepetake transfer kacepetan 5Gb / s kanggo transfer data cepet, saéngga bisa nyambungake pirang-pirang periferal USB kayata U disk, Portable SSD, keyboard, mouse, lsp.


Produk

SPESIFIKASI

Tag Produk

Kacepetan & Efisiensi

Telung USB 3.0 port transfer data luwih cepet nganti 5Gbps. Tambah layar nganggo port HDMI menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Dhukungan output HDMI nganti resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz) 

Pangiriman daya Integrasi

Port pengisian daya tipe-c bisa ngliwati daya nganti 100w, lan menehi daya ekstra kanggo hard disk, driver DVD lan aksesoris sing nyambung menyang port USB

Desain Mode Mac-gaya

Hub kasebut dilengkapi karo bahan paduan aluminium lancar lan Case Uni-body berkualitas tinggi. Anti-bekas driji, disipasi panas, desain ringan lan kompak. Indikator LED Integrasi. Hub ngembangake konektivitas piranti lan ngirit ruangan.

Brocade Smart Space nyedhiyakake macem-macem mulai saka pra-penjualan nganti layanan purna jual, saka pangembangan produk nganti audit panggunaan pangopènan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuat, kinerja produk unggulan, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal terus ngembang nyedhiyakake produk lan layanan USB C sing berkualitas tinggi, lan ningkatake kerja sama sing tetep karo para pelanggan, pangembangan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik.

Brocade Smart space njunjung semangat "inovasi, harmoni, kerja tim lan nuduhake, dalan, kemajuan pragmatis". Wenehi kesempatan lan kita bakal mbuktekake kemampuan. Kanthi pitulung apik, kita yakin bisa nggawe masa depan sing cerah bareng sampeyan.

Wiwit diadegake karo perusahaan, kita wis ngerti pentinge nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sadurunge-sales lan sawise-sales paling apik.

Umume masalah antarane supplier global lan klien amarga komunikasi sing kurang. Secara budaya, para panyedhiya bisa ora gelem takon babagan perkara sing ora dingerteni. Brocade ngilangi alangan kasebut supaya sampeyan entuk sing dikarepake kaya sing dikarepake. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model CH06-B
    Materi Paduan Aluminium kanthi proses Apple CNC
    3 * USB3.0  Nganti 5Gbps
    1 * Jinis C  Nganti 5Gbps
    1 * HDMI  Nganti 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * TD Nganti 90MB / s
    1 * SD Nganti 90MB / s
    Werna  abu-abu perak utawa warna liyane sing dipilih
    Suhu sing ditrapake -40 ° C ~ 60 ° C
    Plug & muter Ora prelu Instalasi Driver
    Ukuran 110 * 36 * 11 mm
    Ukuran (karo paket) 161 * 90 * 22 mm
    Bobot 63 g
    Bobot (karo paket) 90 g
    Jaminan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sertifikasi CE
    Conto mbayar conto
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita