• banner

Produk

Usb-C hub-CH06A

▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

▪ Kasedhiya adaptor multifungsi T-C sing paling integral sing kasedhiya. 

▪ Output Video 4K HDMI: Dhukungan output video 4K @ 30Hz utawa 1080P @ 60Hz. Mirror utawa ngluwihi layar notebook menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Seneng film utawa game video ing monitor. Tampilake PPT sampeyan liwat proyektor kanggo rapat web.

▪ Transmisi Data Kecepatan Tinggi: 3 port USB3.0 ngirim video, musik lan file nganti 5Gbps, sing 10 kali luwih cepet tinimbang USB 2.0. Supaya sampeyan bisa ngrampungake transfer file kanthi cepet.

▪ Pengisian Cepat 100W PD: Port daya pangisi daya 100W ngidini sampeyan ngisi daya komputer kanthi kacepetan dhuwur. Sampeyan bisa nggunakake Hub nalika ngisi daya. 


Produk

SPESIFIKASI

Download

Tag Produk

Kacepetan & Efisiensi

Telung USB 3.0 port transfer data luwih cepet nganti 5Gbps. Tambah layar nganggo port HDMI menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Dhukungan output HDMI nganti resolusi 4K UHD (3840x2160 @ 30Hz)

Pangiriman daya Integrasi

Port pengisian daya tipe-c bisa ngliwati daya nganti 100w, lan menehi daya ekstra kanggo hard disk, driver DVD lan aksesoris sing nyambung menyang port USB

Desain Mode Mac-gaya

Hub kasebut dilengkapi karo bahan paduan aluminium lancar lan Case Uni-body berkualitas tinggi. Anti-bekas driji, disipasi panas, desain ringan lan kompak. Indikator LED Integrasi. Hub ngembangake konektivitas piranti lan ngirit ruangan.

Saiki, produk USB C Brocade wis diekspor menyang luwih saka sewidak negara lan wilayah liyane, kayata Asia Tenggara, Amerika, Afrika, Eropa Timur, Rusia, Kanada, lan liya-liyane. Muga-muga bisa nggawe kontak wiyar karo kabeh calon pelanggan ing China lan bagean liya ing jagad iki.

Kita njamin manawa Brocade bakal nyoba sing paling apik kanggo nyuda biaya tuku pelanggan, nyepetake periode tuku, kualitas produk sing stabil, nambah kepuasan pelanggan lan entuk kahanan win-win.

Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan, manawa sampeyan pelanggan sing bali utawa sing anyar. Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene, yen ora, hubungi langsung. Kita bangga nggawe layanan lan respons pelanggan sing misuwur. Matur nuwun kanggo bisnis lan dhukungan!

Kualitas produk USB C kita padha karo kualitas OEM, amarga bagean inti padha karo pemasok OEM. Produk USB C wis lulus sertifikasi profesional, lan ora mung bisa ngasilake produk standar OEM, nanging uga nampa pesanan Produk Khusus.

Kanthi produk USB C kelas kapisan, layanan sing apik, pangiriman cepet lan rega sing paling apik, kita bisa menangake para pelanggan manca kanthi pujian. Produk USB C kita wis diekspor menyang Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model CH06-A
    Materi Paduan aluminium
    Fungsi     3 * USB3.0 Nganti 5Gbps
    1 * Ketik C Nganti 5Gbps
    1 * HDMI Nganti 4K UHD (3840 × 2160 @ 30Hz) / 1080p / 720p
    1 * 3.5mm Audioconvenient kanggo digunakake
    Plug & play Ora prelu Instalasi Driver
    Pangiriman daya 87W Maks. 100W
    Werna  Kustomisasi Abu-abu / Ijo / Nampa
    Ukuran 110 * 36 * 11 mm
    Ukuran (karo paket) 161 * 90 * 22 mm
    Bobot 63 g
    Bobot (karo paket) 90 g
    Jaminan 1 taun
    Dhukungan Sistem Window7 / 8 / 8.1 / 10, Mac OS x v10.6 lan ndhuwur OS
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sertifikasi CE
    Conto mbayar conto
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita