• banner

Produk

Usb-C hub-BX4H

 


  • MOQ: 50 lembar
  • Rega FOB: USD $ 7.49-8.49 saben potong
  • Pelabuhan: Guangzhou / shenzhen
  • pambayaran: Simpenan TT30%, saldo TT70% sadurunge dikirim
  • Kemampuan Pasokan: 6000 lembar saben wulan
  • Wektu Pangiriman: ana dina kanggo conto, telung puluh dina kanggo produksi。
  • Rincian kemasan: 1bungkus / kothak cilik
  • Produk

    Tag Produk

    4 ing 1 usb c hub bahan paduan aluminium, proses oksidasi anodik, kerajinan tahan tahan korosi lan tahan karat kaya MacBook, tutul alus.

    Fitur utama
    Ekspansi Massive: Hub USB C nganti HDMI dilengkapi USB3.0, USB 2.0, 4K @ 30 HDMI, lan Nganti nganti 100W / 20V / 5A Tipe C PD sing ngisi daya. Mitra sing cocog kanggo laptop, komputer, tablet lan ponsel. Kompatibel karo Windows XP / 7/8/10 / Vista / Chrome OS / Mac OS / Linux / Android lsp.
    Transfer Data ing Detik: Transfer lan serep file kanthi kacepetan nganti 5Gbps liwat port USB 3.0. Cukup cepet kanggo mindhah gambar, file, lan video sajrone detik. USB C menyang USB uga dilengkapi port USB 2.0, sing gampang kanggo sampeyan nyambungake mouse utawa keyboard.
    Vivid 4K UHD Video: Mirror utawa ngluwihi layar port HDMI saka hub USB tipe C lan langsung streaming 4K Ultra HD @ 30Hz utawa video HD 1080P lengkap menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Iki uga bakal menehi sinkronisasi video efek 3D sing jelas.
    Gampang Digunakake: Plug and play, ora ana driver utawa daya eksternal sing dibutuhake (Amarga watesan sumber daya laptop, sawetara piranti listrik bisa uga ora boot, kaya disk eksternal 3,5mm, printer, lsp. Ora kanggo SuperDrive )

    Model BX4H
    Materi Paduan aluminium + ABS
    HDMI 4K * 2K @ 30HZ RESOLUSI
    Kekuwatan Charing SUPPORT CHARGING 5V-2A
    Kabel PVC
    Inti KEMBANG KOPI TINNED
    USB 1 * USB 3.0 + 1 * Antarmuka USB 2.0
    Dawane garis 11,5 CM
    Ukuran 80 * 29 * 12 mm
    Ukuran (paket) 172 * 98 * 24 mm
    Bobot 36 g
    Bobot (paket) 67 g
    babar pisan 1 taun
    OEM & ODM OEM & ODM
    Sertifikasi miturut panjaluk
    Conto mbayar conto

    4 ing 1 usb c hub bahan paduan aluminium, proses oksidasi anodik, kerajinan tahan tahan korosi lan tahan karat kaya MacBook, tutul alus.

    Fitur utama

    Ekspansi Massive: Hub USB C nganti HDMI dilengkapi USB3.0, USB 2.0, 4K @ 30 HDMI, lan Nganti nganti 100W / 20V / 5A Tipe C PD sing ngisi daya. Mitra sing cocog kanggo laptop, komputer, tablet lan ponsel. Kompatibel karo Windows XP / 7/8/10 / Vista / Chrome OS / Mac OS / Linux / Android lsp.

    Transfer Data ing Detik: Transfer lan serep file kanthi kacepetan nganti 5Gbps liwat port USB 3.0. Cukup cepet kanggo mindhah gambar, file, lan video sajrone detik. USB C menyang USB uga dilengkapi port USB 2.0, sing gampang kanggo sampeyan nyambungake mouse utawa keyboard.

    Vivid 4K UHD Video: Mirror utawa ngluwihi layar port HDMI saka hub USB tipe C lan langsung streaming 4K Ultra HD @ 30Hz utawa video HD 1080P lengkap menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Iki uga bakal menehi sinkronisasi video efek 3D sing jelas.

    Gampang Digunakake: Plug and play, ora ana driver utawa daya eksternal sing dibutuhake (Amarga watesan sumber daya laptop, sawetara piranti listrik bisa uga ora boot, kaya disk eksternal 3,5mm, printer, lsp. Ora kanggo SuperDrive )

    detail-(1)
    detail-(2)
    detail-(3)
    detail-(4)
    detail-(5)
    detail-(6)
    detail-(7)
    detail-(8)
    detail-(9)
    detail-(10)
    detail-(11)
    detail-(12)
    detail-(13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita