• banner

Produk

Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Nganti 656ft

▪ Extender HDMI nirkabel-CTS200
▪ Dhukungan transmisi sinyal audio lan video HDMI nganti 656ft.
▪ Kirim resolusi HD nganti 4K (3840 x 2160p) @ 30Hz
▪ Desain antena ganda entuk video sing luwih lancar lan stabil
▪ Ngidini ngontrol piranti sumber HDMI ing lokasi sing adoh


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungake Diagram

Download

Tag Produk

Ringkesan

CTS200 nirkabel 4K HDMI Extender ngluwihi sinyal audio / video HDMI kanthi nirkabel nganti 656ft (200m) liwat 5G WIFI, kanthi njaga kekuatan sinyal lan kualitas audio / video sing unggul. Fitur remot eksternal (5G WIFI) ngidini pangguna luwih gampang ngontrol piranti sumber saka lokasi sing adoh. Desain antena dobel nambah kualitas lan stabilitas link nirkabel. Kangge format khusus kanggo kompres lan dekompresi video, nambah efisiensi transfer kanthi efektif, kanggo njamin lancar puter maneh. Nanging, sirkuit proteksi elektrostatik ESD internal, sistem proteksi keamanan lengkap.

CTS200 nirkabel 4K HDMI Extender ngirim resolusi video 4K @ 30Hz lan latensi endhek. Ndhukung pemancar nganggo HDMI Loopout lan piranti sing sampurna kanggo aplikasi desktop, TV, Blu-rayer lan presentasi, uga game. Aplikasi iki cocog kanggo pangguna kanthi siji sumber HDMI ing macem-macem bagian ruangan amba. Instalasi, plug and play sing gampang lan gampang, ora prelu disiyapake.

Fitur

HDCP 1.4 Proteksi konten lan 1.4 HDMI versi

Resolusi HDMI 4K @ 30Hz kanthi transmisi tundha sithik

Sistem saldo otomatis internal

Bisa kanthi otomatis ngenali lan ngatur macem-macem mode tampilan

Syarat

Sumber kanthi input HDMI

Tampilan nganggo output HDMI

Paket

1. HDMI Transmitter X 1pc

2. HDMI Receiver X 1pc

3. Adaptor Daya Tipe-C X 2 pcs

4. Antena 5G Band X 4 pcs

5. Manual pangguna X 1pc


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • QQ图片20201216135031

    Model CTS200
    Video Standar HDMI 1.4; HDCP 1.3
    Format sing dikompres H.264
    Jam piksel maksimal 165MHz
    Tingkat data maksimal 6,75Gbps
    Resolusi  Maks: 4K @ 30Hz
    Werna  abu-abu perak utawa warna liyane sing dipilih
    Konektor HDMI-A
    Impedansi 100Ω
    Rekomendasi sawetara input / output maksimum HDMI Kurang saka 5 meter, nalika taun 1920 x1080p @ 60 Hz
    IR Antarmuka Soket audio Stereo 3,5mm
    Arah sinyal Ora arah
    Jinis sinyal Digital
    Frekuensi IR 20-60kHz
    WIFI Daya Frekuensi Radio 13dbm
    Standar nirkabel 802.11ac
    arah sinyal Ora arah
    Frekuensi radio 5,8GHz
    Jarak transmisi 200M
    Liyane Kekuwatan Adaptor: DC 5V
    Kekuwatan MAX 7W
    Suhu Operasi : 0 ℃ ~ + 50 ℃
    Asor Operasi : 5% ~ 90%
    Ukurane 170 * 82 * 22mm

    CTS200

    • Manual pangguna CTS200
    • Manual pangguna CTS200 (cina)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita