• about

Riset lan pangembangan

Riset lan pangembangan

s

Pusat Riset Industrialisasi, klompok kasebut kerja sama karo institusi riset lan pengembangan domestik lan asing sing kondhang kalebu Universitas Stanford, Universitas Tsinghua, Universitas Peking, Universitas Sichuan Normal, Laboratorium Teknik Nasional Piranti Lunak Sistem Data Gedhe, Institut Riset Teknologi Keuangan Beijing, Laboratorium Shenzhen Pengcheng, lsp. Klompok kasebut nggawe Yunjin Big Data Research Institute minangka pusat riset industrialisasi.

s (4)
s (1)
s (2)
s (3)

Tim R&D

zj

Zhu Jie, CTO saka Smart Space

Lulus saka Universitas normal Hubei, jurusan teknik elektronik. Dheweke kerja ing akeh perusahaan sing misuwur, fokus ing industri audio visual kanthi profesional luwih saka sepuluh taun. Ing wektu sing padha, dheweke nyedhiyakake layanan peralatan profesional kanggo Universiade Shenzhen. Saiki, dheweke entuk sawetara paten penemuan lan produk paten anyar.

sjg

Sun Jiaguang

Profesor Sun Jiaguang, sawijining supervisor doktoral, minangka akademi Akademi Teknik Cina, direktur Pusat Data Big Universitas Tsinghua lan direktur Laboratorium Teknik Nasional Piranti Lunak Sistem Data Big. Dheweke biyen dadi wakil direktur Yayasan Ilmu Alam Nasional China lan dekan Sekolah Informasi Universitas Tsinghua. Anggota Komite Gelar Akademik lan Kelompok Evaluasi Dewan Negara, Direktur Aplikasi Informasi Perusahaan Nasional Dhukungan Software Software Technology Research Center, lan Ketua Masyarakat Grafis Teknik China

ysq

Yang Shiqiang

Profesor Yang Shiqiang, sawijining pengawas doktoral, sekretaris Panitia Partai Laboratorium Shenzhen Pengcheng. Dadi Sekretaris Komite Partai lan Direktur Komite Akademik Jurusan Komputer Universitas Tsinghua

zy

Zhao Yong, Ahli Data Big & Ahli Blockchain, Kepala Arsitek

Dheweke lulus saka Universitas Normal Beijing (Sarjana), Universitas Tsinghua (Master) lan Universitas Chicago (PhD). Gurune yaiku Profesor Lan Foster, bapak saka American Grid, lan uga akademi ACM Amerika. Dheweke wis nerbitake 14 karya terjemahan lan nerbitake meh 70 makalah ing jurnal internasional.

Dheweke ahli data amba saka Masyarakat Komputer Tionghoa lan peneliti saka Institut Riset Industri Blockchain Asia. Dheweke kerja ing perusahaan internasional lan domestik terkenal kayata IBM Global Research Center, China Telecom lan Microsoft.

2

Li Bin
CTO Teknologi Yunjin Smart

Teknologi kasunyatan virtual lan ahli teknologi kembar digital

Penasihat khusus Komite Ahli Pusat Manajemen Realitas Virtual Menteri Industri lan Teknologi Informasi