• banner

Produk

  • Mini Appearance And Long Distance 656ft. Wireless Video Transmission System

    Katon Mini Lan Jarak 656ft. Sistem Transmisi Video Nirkabel

    ▪ Sistem transmisi video nirkabel-WTS200
    ▪ Desain mini lan kompak supaya gampang digawa
    ▪ Nganti kisaran paningalan nganti 656 kaki
    ▪ Latensi sing sithik, bisa nembus alangan transmisi
    ▪ Multiple pilihan pasokan listrik

  • High Definition and Zero Latency 4K HDMI Extender Transmitter And Receiver Kit

    Definisi Tinggi lan Zero Latency 4K HDMI Extender Transmitter And Receiver Kit

    ▪ 4K HDMI extender-DK01
    ▪ Produk teknologi paten
    ▪ Ndhukung resolusi 4K UHD / HD nganti 3840 x 2160 @ 30Hz refresh rate
    ▪ Cocog kanggo kamar gedhe, tampilan multimedia, lan aplikasi komersial cilik
    ▪ Kirimake saka sumber sing aktif HDMI nganti 2 TV kanthi panampa tambahan
    ▪ Kirimi video 4K Ultra HD kanthi nirkabel nganti 393ft. kanthi transmisi lossless latency nol 

  • Zero Latency And Cost-effective 4K@ 60Hz HDMI Extender Kit over Cat5e/6

    Latensi Nol Lan Kit Efisien 4K @ 60Hz HDMI Extender Kit liwat Cat5e / 6

    ▪ 4K HDMI extender-DK02
    ▪ Teknologi paten eksklusif 
    ▪ Ndhuwur sinyal audio / video HDMI kanthi kabel CAT5e / 6 sing regane larang nganti 393ft 
    ▪ Ndhukung resolusi 4K HDMI nganti tingkat refresh refresh 4K @ 60Hz
    ▪ Selaras karo HDMI versi 2.0, HDCP 2.2 Proteksi konten

  • Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Up to 656ft

    Ultra Long-Range Wireless 4K HDMI Extender Transmitter and Receiver Kit Nganti 656ft

    ▪ Extender HDMI nirkabel-CTS200
    ▪ Dhukungan transmisi sinyal audio lan video HDMI nganti 656ft.
    ▪ Kirim resolusi HD nganti 4K (3840 x 2160p) @ 30Hz
    ▪ Desain antena ganda entuk video sing luwih lancar lan stabil
    ▪ Ngidini ngontrol piranti sumber HDMI ing lokasi sing adoh

  • Long Range 2624ft. Wireless Video Transmission System

    Long Range 2624ft. Sistem Transmisi Video Nirkabel

    ▪ HDMI extender-WTS800
    ▪ Kanthi ndhukung input 3G SDI lan output 3G SDI
    ▪ Auto-relink sawise pemancar digawa bali menyang jangkoan
    ▪ 8 antena nirkabel luwih ningkatake kualitas gambar
    ▪ Video HD nirkabel latensi kurang lan transmisi audio luwih saka 2624feet (800 meter)

  • Usb-C hub-CH06A

    Usb-C hub-CH06A

    ▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

    ▪ Kasedhiya adaptor multifungsi T-C sing paling integral sing kasedhiya. 

    ▪ Output Video 4K HDMI: Dhukungan output video 4K @ 30Hz utawa 1080P @ 60Hz. Mirror utawa ngluwihi layar notebook menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Seneng film utawa game video ing monitor. Tampilake PPT sampeyan liwat proyektor kanggo rapat web.

    ▪ Transmisi Data Kecepatan Tinggi: 3 port USB3.0 ngirim video, musik lan file nganti 5Gbps, sing 10 kali luwih cepet tinimbang USB 2.0. Supaya sampeyan bisa ngrampungake transfer file kanthi cepet.

    ▪ Pengisian Cepat 100W PD: Port daya pangisi daya 100W ngidini sampeyan ngisi daya komputer kanthi kacepetan dhuwur. Sampeyan bisa nggunakake Hub nalika ngisi daya. 

  • Usb-C hub-CH06B

    Usb-C hub-CH06B

    ▪ Brocade AI 6 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

    ▪ Kasedhiya adaptor multifungsi T-C sing paling integral sing kasedhiya.

    ▪ Adaptor Video 4K HDMI: Ngidini sampeyan bisa kaca utawa ngluwihi layar laptop ing Max 4K UHD 3840 × 2160 @ 30Hz. Cathetan: Port USB C ing komputer mbutuhake kemampuan output video.

    ▪ Pamaca Kertu SD / TF: Kacepetan maksimum sing maca kertu yaiku 480Mbps. Kertu SD & TF bisa diwaca bebarengan. Kapasitas maksimal nganti kertu 2TB. Kompatibel karo 6 Kertu Memori sing beda: Card SD / SDHC / SDXC / Micro SD / Micro SDHC / Micro SDXC.

    ▪ Transmisi Data 5Gbps: 3 port USB-A 3.0 kecepatan tinggi sing bisa nyepetake transfer kacepetan 5Gb / s kanggo transfer data cepet, saéngga bisa nyambungake pirang-pirang periferal USB kayata U disk, Portable SSD, keyboard, mouse, lsp.

  • Usb-C hub-CH07A

    Usb-C hub-CH07A

    ▪ Brocade AI 7 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

    ▪ Kalebu 2 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * Ethernet (RJ45), 1 * Slot kertu TF lan 1 * slot kertu SD lan dhukungan kanggo ngisi daya PD.

    ▪ Transfer Data SuperSpeed: Telung port USB 3.0 ndhukung tarif transfer data nganti 5Gbps. Slot kertu SD & mikro SD (sing ora bisa digunakake bebarengan) ndhukung tarif transfer data nganti 480Mbps. Port Gigabit Ethernet ndhukung kacepetan jaringan 10/100 / 1000Mbps

    ▪ Pengisian Cepat PD: Port daya USB-C ndhukung nganti Pangiriman Daya 100W supaya MacBook Pro utawa laptop liyane sing kompatibel diisi daya sajrone 2 jam (nggunakake adaptor daya asli piranti) nalika nggunakake kabeh fungsi liyane ing hub

    ▪ Kompatibilitas Piranti: Kompatibel karo MacBook Air / Pro 13 inci, Dell XPS 15, HP Spectre x360, HP Elite x2 1012, Google Chromebook Pixel, Lenovo Yoga, Razer Blade Stealth, Huawei MateBook, lan laptop Tipe C liyane

    ▪ Video Ultra HD: Port HDMI ngasilake resolusi nganti 4K @ 30Hz menyang tampilan sing kasambung

  • Usb-C hub-CH08A

    Usb-C hub-CH08A

    ▪ Brocade AI 8 in 1 USB Type C Hub minangka hub multifungsi ngembangake konektivitas laptop winates.

    ▪ Kalebu 3 * USB 3.0, 1 * HDMI, 1 * 3.5mm audio , 1 * Slot kertu TF lan 1 * slot kertu SD lan dhukungan PD ngisi daya.

    ▪ [Nggawe Pakaryan Sampeyan Kanthi Gampang]: Tipe C Hub sing dikombinasikake karo pangisi daya nirkabel bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing transfer data, ekstensi monitor lan ngisi daya nirkabel. Loro 3.0 port USB lan kertu SD / TF Reader ndhukung tarif kacepetan transmisi nganti 5 Gap.

    ▪ [Output Video Mutu]: Mirror utawa ngluwihi layar nganggo port HDMI HDMI adaptor USB C lan streaming 4K UHD utawa video HD 1080P lengkap menyang HDTV, monitor utawa proyektor. Bersiap-siap kanggo seneng pesta visual kaya bioskop sing diwenehi hub tipe c.

    ▪ [Sambungan Stabil & Reliable]: Thanks kanggo PD3.0, sambungan antarane laptop lan Adaptor USB C dadi luwih stabil. Ora luwih kuwatir yen ilang data nalika nyopot kabel sing wis diisi. Dhukungan PD ngisi maksimal 60W.

  • Usb-C hub-BX4H