• head_banner

Nyekel barang, rega mundhak, lan pesenan dijadwalake kanggo paruh pertama taun ngarep! Kapasitas pengecoran wafer 8-inch kebak

Nyekel barang, rega mundhak, lan pesenan dijadwalake kanggo paruh pertama taun ngarep! Kapasitas pengecoran wafer 8-inch kebak

Amarga akeh panjaluk aplikasi CIS sensor gambar, chip manajemen daya PMIC, chip identifikasi sidik jari, chip Bluetooth, chip memori khusus, lsp. Pesenan wafer 8-inch dadi panas.

Miturut Securities Times, kanthi telpon seluler 5G kanthi bertahap, panjaluk pengecoran komponen chip utama terus meningkat. Perusahaan pengecoran kayata TSMC, Samsung, GF, UMC, lan SMIC duwe kapasitas lengkap lan wis dadi pasar penjual.

Samsung nganggep investasi otomatis kanggo lini produksi 8-inch, saka transportasi manual menyang transportasi mesin, lan diarepake bisa mbuwang luwih saka 100 milyar dolar AS.

Miturut laporan Securities Times, amarga ora cukup kapasitas produksi pengecoran, sawetara pabrikan desain IC ngumumake manawa ngunggahake rega film anyar ing wektu sing cedhak lan menehi kabar marang para pelanggan supaya nambah rega pengecoran ing kuartal kaping papat iki taun lan taun ngarep.

Miturut petungan Sekuritas Pendhiri, wiwit wulan September, kapasitas pengecoran wafer 8-inci wis sempit, lan periode pangiriman wadi terus-terusan ditambahake nganti 3 wulan utawa malah luwih saka setengah taun. Dikarepake yen rega pengecoran pesenan anyar ing kuartal kaping papat bakal ditambah. Bakal munggah 10%.

Miturut sumber industri, Shenzhen De Ruipu wis unggul nalika nerbitake notifikasi kenaikan rega produk tanggal 18 September, ngumumake manawa perusahaan wis mutusake kanggo nyetel rega produke wiwit tanggal 1 Oktober 2020. 8205 bakal adhedhasar rega asli . Tambah nganti 0,02 yuan.

Produsen tabung MOS liyane, Shenzhen Jinyu Semiconductor, uga ngirim surat kontak menyang pelanggan kanggo kenaikan rega. Wiwit tanggal 1 Oktober 2020, rega tabung MOS lan produk seri IC bakal diatur sesuai karo 20% -30%.

Sawetara analis ujar manawa faktor pendorong sisih panjaluk saiki kanggo kapasitas produksi 8-inch saiki yaiku kenaikan permintaan chip Kripik lan piranti listrik terus-terusan, dene tingkat pasokan tuwuhing ketinggalan tingkat permintaan sing saya gedhe, sing nggawe pabrikan utama aktif masang pengecoran.

Sekuritas Industri ujar manawa kekurangan keripik saiki utamane disebabake gangguan rantai pasokan. Sawetara merek ponsel wis nambah tuku chip sajrone telung wulan kepungkur kanggo njamin keamanan rantai pasokan. Asile, inventaris industri saiki ana ing level paling sithik.

Sekaligus, Xiaomi, OPPO lan merek liyane ngarep-arep ana owah-owahan gedhe ing pangsa ponsel ing taun ngarep. Dheweke luwih optimis babagan tuwuh saham ing taun ngarep. Dheweke uga nambah target stok. Ora ditolak manawa ana kahanan sing akeh banget. Mula, Sekuritas Industri ngarepake kekurangan bakal terus nganti paruh pertama taun ngarep. .


Wektu kiriman: Dec-21-2020