• head_banner

Grup Brocade ngluncurake Pameran Awan lan Perdagangan Ekonomi lan Perdagangan China-Tengah lan Eropa Wétan lan Pameran Awan Khusus Chengdu

Grup Brocade ngluncurake Pameran Awan lan Perdagangan Ekonomi lan Perdagangan China-Tengah lan Eropa Wétan lan Pameran Awan Khusus Chengdu

news (5)

Ing tanggal 28 Oktober, Chengdu sukses nganakake Pameran Awan Ekonomi lan Perdagangan China-Tengah lan Eropa Wétan lan Pameran Awan Khusus Chengdu. Acara iki minangka bagean penting ing Pameran Digital Dagang Internasional China-Eropa 2020. Liu Xiaoliu, Wakil Walikota Pamrentah Rakyat Kota Chengdu lan pimpinan sing gegandhengan, Pimpinan lan tim Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional, duta besar delegasi Uni Eropa menyang China, perwakilan perusahaan ekonomi digital Chengdu, Grup Intelijen Buatan Brocade, lan Austrai Medhis melu upacara pembukaan pameran kasebut. Penyelenggaraan pameran iki wis nuduhake vitalitas kerja sama ekonomi lan perdagangan antarane Chengdu lan Eropa ing jaman pasca epidemi, lan uga nyuntik dorongan anyar kanggo kerja sama sing luwih jero antara Chengdu lan Eropa.

Dr. Guo Sha, ketua Grup Intelijen Buatan Brocade, Ms. Hao Fang, presiden, lan tim anak perusahaan perdagangan internasional elektronik melu rapat kasebut, lan sadurunge rapat kasebut, dheweke melu rapat karo para pimpinan Pamrentah Kota Chengdu, Pusat Perdagangan Internasional Perserikatan Bangsa-Bangsa, departemen pamrentah Tiongkok lan Tengah lan Wétan, asosiasi bisnis lan Wakil perusahaan duwe pertukaran ramah.

Chen Jian'an, wakil ketua Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional, melu upacara pembukaan lan menehi pidato liwat video. Ing pidato kasebut, Chen Jianan ngucapake matur nuwun banget marang unit Dewan Cina sing relevan kanggo Promosi Perdagangan Internasional lan Kamar Dagang Internasional China amarga dhukungan lan partisipasi aktif sing aktif. Pameran iki dianakake kanggo mengeti ulang taun ke-45 madege hubungan diplomatik antarane Tiongkok lan Uni Eropa lan kanggo promosi pembangunan Chengdu lan negara-negara Eropa Tengah lan Timur.

new (4)
new (1)

Liu Xiaoliu, Wakil Walikota Pamrentah Rakyat Kota Chengdu, ngenalake pangembangan Chengdu kanthi cepet menyang tamu Tionghoa lan manca negara kanthi tulus ing pameran kasebut. Dheweke ujar manawa Chengdu minangka ekonomi nasional sing penting, teknologi, keuangan, budaya lan kreatif, valuta asing lan integrasi internasional sing diidentifikasi dening Dewan Negara. Pusat pusat, kanthi taman lan platform minangka operator, ngenalake proyek investasi kayata ekonomi digital, pendhidhikan STEAM, basis eksperimen inovasi ilmiah lan teknologi, pariwisata budaya, lan teknologi tinggi. Chengdu pancen ngarep-arep supaya para wirausahawan saka saindenging jagad bakal aktif golek kesempatan kerja sama karo Chengdu ing bidang manufaktur cerdas, energi ijo, peralatan medis, kreasi budaya digital, lan logistik internasional, lan ngupayakake pangembangan perusahaan umum lan kemajuan kutha.

Sabanjure, Duta Besar Uni Eropa menyang China, Yu Bai, ujar manawa China wis ngatasi Amerika Serikat dadi mitra dagang paling gedhe kanggo Uni Eropa kanggo pisanan wiwit taun 2020. China lan negara-negara Eropa Tengah lan Eropa Timur duwe kaluwihan, komplemen sing kuat lan prospek sing wiyar kanggo kerja sama. Pameran Awan Ekonomi lan Perdagangan Eropa-Tengah lan Eropa Wétan, sing disetujoni dening Dewan Negara lan diatur dening Dewan Promosi Perdagangan Internasional, wis entuk perhatian lan pengakuan gedhe saka komunitas bisnis internasional. Minangka mitra dagang Chengdu sing paling gedhe, Eropa ngarep-arep perusahaan saka loro pihak bakal njupuk kauntungan saka "kerjasama 17 + 1" kanggo nutul potensial pasar gedhe "Sabuk lan Dalan". Gawe lingkungan ekonomi lan perdagangan internasional, gabung karo acara gedhe lan golek kerja sama.

new (3)

Ing wektu sing padha, Pameran Digital Perdagangan Internasional China Eropa 2020 uga diwiwiti ing dina sing padha. 1.200 perusahaan Tionghoa lan 12.000 pengunjung profesional saka Eropa bakal melu pameran iki kanthi online. 60 perusahaan Chengdu saka bidang manufaktur cerdas, energi ijo, budaya digital lan kreatif, peralatan medis, logistik, lan liya-liyane tampil ing platform pameran digital Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional. Grup Brocade luwih dipamerake ing pameran awan iki liwat pendhidhikan cerdas STEAM, produk elektronik audio lan video definisi tinggi, papan digital lan lapangan liyane. Ing wawancara kasebut, Dr. Guo Sha ujar manawa partisipasi Grup Brocade ing pameran kasebut ditujukan kanggo ningkatake pangembangan ekonomi digital Chengdu lan kerja sama bisnis ekspor produk elektronik klompok kasebut.

Ing pidato kasebut, Lu Yiji, ketua Asosiasi Digital, ujar manawa ekonomi digital mboko sithik mlebu investasi lan perdagangan. China minangka pasar paling gedhe ing jagad iki babagan volume perdagangan, tekan US $ 600 yuta ing paruh pertama taun iki, ngungkuli Amerika Serikat, Inggris, Jepang lan negara liyane. Negosiasi online Dagang, blanja, lan siaran langsung online dadi tren populer. Teknologi digital nggawa transformasi industri lan promosi perdagangan anyar. Iki minangka senjata lan bakal dadi tren ing mbesuk sing bakal nguntungake masarakat ing jagad iki.

Pameran kasebut dianakake dening Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional lan Pamrentahan Rakyat Kota Chengdu, lan dianakake dening Kamar Dagang Internasional China, Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional (Kamar Internasional Cina Promosi perdagangan lan investasi ing Eropa wis nggayuh level anyar.


Wektu kiriman: Dec-21-2020