• banner

Produk

Katon Mini Lan Jarak 656ft. Sistem Transmisi Video Nirkabel

▪ Sistem transmisi video nirkabel-WTS200
▪ Desain mini lan kompak supaya gampang digawa
▪ Nganti kisaran paningalan nganti 656 kaki
▪ Latensi sing sithik, bisa nembus alangan transmisi
▪ Multiple pilihan pasokan listrik


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungake Diagram

Download

Tag Produk

Ringkesan

Sistem transmisi video nirkabel WTS200 minangka sistem video nirkabel HDMI sing terjangkau anyar sing bisa ndhukung 4K (3840 * 2160P) @ 30Hz. WTS200 duwe kisaran jarak 656 kaki kanthi rentang panularan kanthi transmisi sing bisa nggayuh kurang saka 100ms latensi. Ndhukung daya batere, Bank Daya, Adaptor. Batere 660mAh sing wis kebak bisa nguatake panrima utawa pemancar kanthi terus nganti 4 jam. 

Pemancar WTS200 duwe dual HDMI Port, siji input HDMI lan loop loop HDMI kanggo sinyal audio lan video. Nanging, panrima WTS200 duwe siji port HDMI sing bisa ngasilake audio lan video menyang rong monitor sekaligus. Desain antena dobel nambah kualitas lan stabilitas link nirkabel. Desain bahan paduan logam mini lan mode ngidini WTS200 bisa digawa kanthi gampang lan digunakake ing pirang-pirang kahanan. Kayata njupuk gambar ing njobo, siaran langsung pesta, jangkar jaringan lsp. 

Ing proses pemotretan film lan televisi, kabel tradisional mesthi dadi masalah utama sing nyusahake produksi, kayata jarak antarane kamera lan terminal tampilan sing dawa, kabel ora apik, wong mlaku, lingkungan adegan kompleks , kacilakan kabel asring gampang kedadeyan, sing bisa mengaruhi film lan televisi kanthi lancar. Utamane ing sawetara acara siaran langsung, kacilakan siaran langsung bisa uga disebabake. Sistem transmisi video nirkabel WTS200 bisa ngatasi masalah kasebut kanthi becik. Ing
panggunaan peralatan transmisi gambar nirkabel kanggo transmisi video definisi tinggi ing pamotretan saben dina wis dadi tren, lan aplikasi ing film lan lingkaran televisi saya nyebar. Kangge, WTS200 duwe kemampuan penetrasi tembok sing kuat lan ngirim sinyal 4K @ 30Hz HDMI kanthi definisi tinggi menyang monitor kanthi latensi sing kurang. 

Fitur

HDMI loop metu ing pemancar

Dhukungan kontrol tampilan OLED lan operasi tombol

Desain antena ganda entuk video sing luwih lancar lan stabil

Port RJ45 cocog kanggo input kamera IP lan dekoding lan puter maneh komputer RTSP

Syarat

Sumber kanthi input HDMI

Tampilan nganggo output HDMI

Paket

1.HDMI Transmitter X 1pc

2.HDMI Panrima X 1pc

3. Adaptor Daya Tipe-C X 2 pcs

4.5G Antena Band X 4 pcs

5. Manual pangguna X 1pc


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • QQ图片20201216135036

    Model WTS200
    CPU ARM A7 (dual core 1.3G); DRAM 4Gb x 2; SPI ROM 32Mb
    Frekuensi 5.1 ~ 5.8GHz
    Bandwith nirkabel 20MHz
    Saluran sing kasedhiya 22
    Kirimake kekuwatan 22dBm / MCS7
    Nampa sensitivitas -74dBm / MCS7
    Saluran antena 4T4R MIMO
    Entuk antena 5dBi njaba 0 ° -20 °
    Antarmuka antena SMAx4 20 ° -180 °
    Jarak transmisi 200m
    Input HDMI Dhukungan resolusi (4K30 / 24Hz, 1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ)
    Input 3G-SDI Dhukungan resolusi (1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ, lsp)
    Input RJ45 Cocog kanggo kamera IP
    Mode enkoding H.264 / H.265
    Output HDMI Dhukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50H, lsp)
    Output 3G-SDI Dhukungan resolusi (1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ, lsp)
    Output RJ45 Cocog kanggo dekoding RTSP komputer lan puter maneh
    Mode dekoding H.264 / H.265
    Tingkat sampling audio PCM 48K16Bit

    WTS200

    • Manual pangguna WTS200
    • Manual pangguna WTS200 (cina)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita