• banner

Produk

Long Range 2624ft. Sistem Transmisi Video Nirkabel

▪ HDMI extender-WTS800
▪ Kanthi ndhukung input 3G SDI lan output 3G SDI
▪ Auto-relink sawise pemancar digawa bali menyang jangkoan
▪ 8 antena nirkabel luwih ningkatake kualitas gambar
▪ Video HD nirkabel latensi kurang lan transmisi audio luwih saka 2624feet (800 meter)


Produk

Solusi

SPESIFIKASI

Sambungake Diagram

Download

Tag Produk

Ringkesan

WTS800 kadohan dawa 2624ft. Kit sistem transmisi video nirkabel HDMI lan SDI ing teknologi canggih video transmisi video nirkabel lan audio. Teknologi eksklusif industri sing nawakake metadata 3G SDI lan kompatibel karo umume peralatan penyiaran. Bisa digunakake ing stasiun penyiaran, adegan manten, olahraga langsung, lsp.

Sistem transmisi video nirkabel WTS800 minangka pemotretan film profesional pemancar nirkabel lan kit panrima. Nduweni kisaran garis pandang 2624feet kanthi transmisi sing bisa nggayuh kurang saka 100ms latensi. Batere 1000 sing wis kebak bisa nguatake panrima utawa pemancar kanthi terus nganti 5 jam. Kanthi kisaran 2624 kaki, sistem iki sampurna kanggo macem-macem jinis panggunaan kayata karo sistem fokus tindakake nirkabel uga operator gimbal lan Steadicam. Sistem transmisi video nirkabel WTS800 sampurna kapan wae sampeyan kudu mbukak kunci saka kamera lan mbutuhake video nirkabel sing bisa dipercaya kanthi jarak sing adoh.

Fitur

* Resolusi Dhuwur Resolusi Dhuwur

* Ndhukung nganti 4K @ 30Hz ing input HDMI, 1080P @ 60Hz ing input 3G-SDI.

* WT01 nggunakake frekuensi 5.1-5.8 GHz, sing njamin transmisi sinyal luwih stabil lan luwih cepet kanthi kurang gangguan.

* Jangkauan transmisi maksimal yaiku 800m (2624ft.) Ing ngarsane, meh kabeh kabutuhan nyayangke.

* Plug Penerbangan, pencegahan salah operasi

* Interkom & Tally diinstal

Syarat

Sumber kanthi input HDMI

Tampilan nganggo output HDMI

Paket

1. HDMI Transmitter X 1pc
2. HDMI Receiver X 1pc
3. adaptor daya DC12V X 2 pcs
4. antena band 5G X 8 pcs
5. Manual pangguna X 1pc


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • QQ图片20201216135025

    Model WTS800
    CPU ARM A7 (dual core 1.3G) ; DRAM 4Gb x 2 ; SPI ROM 32Mb
    Frekuensi 5.1 ~ 5.8GHz
    Bandwith nirkabel 20MHz
    Saluran sing kasedhiya 22
    Kirimake kekuwatan 22dBm / MCS7
    Nampa sensitivitas -74dBm / MCS7
    Saluran antena 4T4R MIMO
    Entuk antena 5dBi njaba 0 ° -20 °
    Antarmuka antena SMAx4 20 ° -180 °
    Jarak transmisi 200m utawa 800m (tanpa alangi ruangan)
    Input HDMI Dhukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ lsp)
    Input 3G-SDI Dhukungan resolusi (1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ lsp)
    Input RJ45 Cocog kanggo kamera IP
    Mode enkoding H.264 / H.265
    Output HDMI Dhukungan resolusi (4K30 / 24HZ, 1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ lsp)
    Output 3G-SDI Dhukungan resolusi (1080P60 / 50/30/25 / 24HZ, 1080I60 / 50HZ, 720P60 / 50HZ lsp)
    Output RJ45 Cocog kanggo dekoding RTSP komputer lan puter maneh
    Mode dekoding H.264 / H.265
    Tingkat sampling audio PCM 48K16Bit

    WTS800

    • Manual pangguna WTS800
    • Manual pangguna WTS800 (cina)
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita