• head_bg

Solusi Ngarep

Solusi Ngarep

solution (1)

Tantangan

Kepiye seneng konten sing padha ing TV sing beda tanpa dekorasi interior lan tata letak kabel ethernet.

solution (2)

Solusi

Sederhana TV ing omah kanthi ngilangi kothak set-top sing berlebihan lan macem-macem piranti remot kontrol. Omah kita bakal dadi luwih apik lan uga nyuda biaya piranti tambahan.

solution (3)

Solusi nirkabel

Solusi Ngarep nganggo kit HDMI Extender nirkabel

Solusi Brocade nirkabel HDMI Extender-CTS200 dirancang kanggo layangan sambungan HDTV multi-kamar, plug-and-play, nikmati urip nirkabel. Solusi nirkabel HDMI Extender-CTS200 kanthi siji pemancar lan papat panampa yaiku solusi nirkabel khusus sing bakal cepet diatur lan ora mbutuhake jaringan WiFi utawa konfigurasi keamanan sing rumit. Sambungake komputer menyang HDTV lan stream audio lan video definisi tinggi nganti 656 kaki liwat tembok lan lawang kayata kamar turu, kamar, kamar umbah. Sampeyan bakal seneng resolusi HD nganti 3840 * 2160p pengalaman audio / video kanthi nirkabel lan keluwesan kanggo nyambung lingkungan sampeyan kanthi kepenak tanpa masalah lan biaya kabel Ethernet.

home (1)
home (2)
home (3)