• head_bg

Solusi Kamar Konferensi

Solusi Kamar Konferensi

solution (1)

Tantangan

Ruang rapat modern kebak wong sing duwe piranti beda-beda kanthi macem-macem jinis input. Kabeh kudu nyambung, saiki lan kolaborasi. Koneksi kasebut penting banget yaiku cepet lan intuisi kanthi transmisi data sing stabil lan gampang dituduhake.

solution (3)

Solusi

Brocade nyedhiyakake solusi kabel lan nirkabel kabeh-sisi kanggo mitra bisnis lan perusahaan. Kita nggunakake teknologi HDMI kanggo ndandani ruangan konferensi dadi ruang kerja sing efisien lan produktif.

Solusi Kabel: Solusi Kamar Konferensi nganggo kit HDMI HDMI Extender

solution (2)

Solusi ruang konferensi kabel Brocade 4K HDMI Extender-DK02 dirancang supaya terjangkau, gampang dipasang, intuisi digunakake, lan efektif banget minangka presentasi lan solusi manajemen sinyal audio-visual ruangan. Solusi kasebut dilengkapi pemancar desktop kanthi input 1 HDMI, panrima sing dipasang ing tembok kanthi 1 output HDMI, 2 adaptor lan 1 sambungan kabel Cat5e / 6. Solusi iki uga kalebu sumber sinyal kaya komputer kanthi port 1 HDMI saka desktop lan tampilan kanthi port 1 HDMI kanggo pamirsa konferensi. Rincian yaiku pemancar nyambungake komputer nganggo 1 kabel HDMI lan nyambungake panrima nganggo kabel 1 Cat5e / 6, dene panampa nyambungake tampilan liwat 1 kabel HDMI lan nyambungake pemancar liwat kabel Cat5e / 6 sing padha. Kanthi teknologi HDMI, kit bisa mindhah video UHD 4K / 60hz dadi 197 kaki nalika sinyal 1080p bisa nganti 393 kaki. Solusi ruang konferensi kabel DK02 ngganti karya desain lan instalasi nganti pirang-pirang jam, lan solusi sing sampurna kanggo pasar teknologi AV perusahaan.

Solusi nirkabel: Solusi Kamar Konferensi kanthi kit extender Wireless HDMI

Solusi ruang konferensi extender nirkabel Brocade nirkabel-CTS200 minangka solusi ideal kanggo kamar konferensi. Solusi kasebut dilengkapi karo pemancar desktop kanthi input 1 HDMI, panrima sing dipasang ing tembok kanthi 1 output HDMI lan 2 adaptor. Solusi iki uga kalebu sumber sinyal kaya komputer kanthi 1 HDMI saka desktop lan tampilan kanthi 1 HDMI kanggo pamiarso konferensi. Rincian yaiku pemancar nyambungake komputer nganggo 1 kabel HDMI nalika panampa nyambungake tampilan liwat 1 kabel HDMI. Kanthi teknologi WIFI HDMI lan nirkabel, kit bisa mindhah video 4K / 30hz UHD dadi 197 kaki, lan sinyal 1080p bisa nganti 656 kaki. Pancen gampang dioperasikake. Cukup pasang lan muter. Ora perlu instalasi driver. Kanthi CTS200 sampeyan bisa nuduhake apa sing ana ing macem-macem piranti ing layar presentasi kanthi siji klik.

solution (1)
solution (1)
solution (2)
solution (3)
solution (4)
solution (5)
solution (6)
solution (7)
solution (8)
solution (9)