• about

Babagan Kita

Babagan Kita

about

Brocade Smart Space Technology Co., Ltd. minangka perusahaan kunci terdaftar ing Provinsi Sichuan, China, lan minangka bagean saka program investasi utama Zona Teknologi Tinggi ing Chengdu. Produk utamane kalebu switch video lan distributor definisi tinggi, lan definisi tinggi rugi produk transmisi wektu nyata jarak adoh. Barang-barang kita asring digunakake ing industri audio-visual HDMI lan kanggo piwulang multimedia, konferensi video, tampilan layar amba, pameran, riset ilmiah, lan lapangan syuting film lan televisi. Investasi tahap kaping pisanan yaiku RMB 500 yuta, kanthi total investasi pungkasane tekan RMB rong milyar.

Minangka anak perusahaan Brocade AI Group sing duweke kabeh, kita duwe teknologi inti independen sing mandhiri ing industri, produk penemuan paten, lan kapabilitas R&D sing produktif - kanthi barang-barang sing dikembangake luwih saka 10 lini produksi kanggo njamin distribusi sing efisien kanggo pangguna ing saindenging jagad. Tim ahli kita bisa ngatasi pesenan OEM sing unik kanggo para pelanggan lan kita bisa nggarap jumlah pesanan sing gedhe lan cilik.

Brocade Group, sawijining praktisi ekonomi digital, Brocade Group minangka perwakilan saka perusahaan Chengdu ing Konferensi Bisnis Sichuan Provinsi Sichuan lan proyek promosi investasi utama ing Zona Teknologi Tinggi Chengdu. Alibaba Cloud resmi dadi mitra ekologis. Adhedhasar teknologi lan investasi strategis, fokus ing pangembangan piranti lunak lan teknologi perangkat keras kayata produk cerdas, piranti lunak sistem data amba, Internet of Things, lsp. Nguasai hak kekayaan intelektual independen ing wilayah inti, lan liwat rantai industri hulu lan hilir tata letak, miturut kutha cerdas, pendhidhikan cerdas, budaya lan kreatif sing cerdas, papan sing cerdas, darurat darurat, keuangan cerdas lan sub-bidhang permintaan pasar kanggo nggawe produk lan layanan aplikasi sing gegandhengan, lan nggawe perusahaan inovatif lan intelijen buatan pertama ekosistem industri.

/conference-room-solution/

Budaya Perusahaan

Grup Brocade nduweni budaya perusahaan inovasi, efisiensi, pragmatisme lan integritas, lan wis nemtokake posisi perusahaan "internasionalisasi, platformisasi, industrialisasi lan ekologis", kanthi tujuan kanggo mbangun perusahaan inovatif kelas kapisan.

ico (2)

Inovasi

Inovasi teknologi, inovasi manajemen, dadi mangsa ngarep 

ico (3)

Pragmatik

Goleki sejatine saka kasunyatan, praktekna dhewe, lan kerja kanthi tenanan

ico (4)

Efisien

Cepet lan tepat, kerja tim, dobel asil kanthi gaweyan setengah

ico (1)

Integritas

Jujur lan dipercaya, konsisten ing njaba lan njero, percaya ing jagad

Tim pendiri

gs

Dr. Sha Guo Ahli Intelijen Ponggawa, Ketua Grup

Lulus saka Universitas Tsinghua (Sarjana lan Master) lan FIU (Ph.D.) ing Amerika Serikat. Gurune yaiku Profesor Sun Jiaguang, akademi Akademi Ilmu Pengetahuan Cina. Dr. Sha Guo minangka ahli data sing amba lan wis nerbitake meh 30 makalah akademik ing jurnal internasional lan konferensi kayata IEEE. Fokus ing intelijen buatan, data amba lan aplikasi lan inovasi. Kanthi luwih saka 20 taun manajemen senior lan pengalaman operasi ing perusahaan multinasional, pangadeg NUCOM, operator telekomunikasi Amerika sing kondhang, duwe penjualan tahunan luwih saka 100 yuta dolar AS. Dheweke tau kerja ing Pusat Riset IBM ing Amerika Serikat, dadi klompok wirausahawan pertama ing industri Internet, lan uga mitra saka akeh institusi dana.

hf

Hao Fang, CEO Grup

Lulus saka Universitas Peking, dheweke wis nggawe lan nandur modal ing perusahaan ing pirang-pirang industri, lan duwe 21 taun wirausaha industri lan pengalaman manajemen bisnis, kalebu pendhidhikan, desain industri, kreativitas seni, teknologi tinggi, perdagangan internasional, lsp.

Ing taun 1990-an, dheweke kerja ing Institut Riset Pengembangan Industri Informasi Elektronik China Menteri Industri lan Teknologi Informasi minangka kepala desain kreatif. Dheweke nggawe Ksatria SACAVIN Prancis lan Klub Philharmonic Universitas Peking.

Ngerti Grup Brocade
Kabeh Kemungkinan kanggo sampeyan

Adhedhasar teknologi lan investasi strategis, fokus ing riset lan pangembangan teknologi piranti lunak lan perangkat keras kayata produk cerdas lan platform piranti lunak sistem data amba, nguasai hak kekayaan intelektual independen ing wilayah inti, lan liwat tata rantai industri hulu lan hilir, miturut kutha cerdas, pendhidhikan cerdas, kabutuhan Pasar cerdas ing sub-bidang kayata kreativitas budaya, ruang cerdas, lan darurat digital kanggo nggawe produk lan layanan aplikasi sing gegandhengan, lan nggawe perusahaan inovatif lan ekosistem industri intelijen buatan.

Grup Intelijen Ponggawa Brocade minangka wakil perusahaan Chengdu ing Konferensi Bisnis Sichuan Provinsi Sichuan lan proyek promosi investasi utama ing Zona Teknologi Tinggi Chengdu. Liwat inovasi independen teknologi inti, kanthi kaluwihan penting ing sumber daya industri, sumber daya saluran, lan saluran modal, tujuan pasar, lan aplikasi industri sing dadi tujuwane, Grup wis nggawe landasan sing kuat kanggo pembangunan cepet lan kerjasama win-win karo mitra .

Investasi total

CNY 2000000000

Tim Perusahaan

Brocade penting banget karo strategi bakat. Luwih saka 95% tim manajemen inti lulus saka universitas utama. Luwih saka 50% yaiku PHDS. Luwih saka 30 persen sing bali.

%

Jumlah dokter lan master ora kurang saka 50%

%

Ora kurang saka 95% siswa kanthi gelar sarjana utawa luwih dhuwur

%

Jumlah akademisi, profesor, lan pengawas doktoral ora kurang saka 5%

%

Jumlah wong sing bali ora kurang saka 30%

Brocade Group minangka wakil perusahaan Chengdu ing Konferensi Bisnis Sichuan Provinsi Sichuan lan proyek promosi investasi utama ing Zona Teknologi Tinggi Chengdu. Liwat inovasi independen teknologi inti, kanthi kaluwihan penting ing sumber daya industri, sumber daya saluran, lan saluran modal, tujuan pasar, lan aplikasi industri sing dadi tujuwane, Grup wis nggawe landasan sing kuat kanggo pembangunan cepet lan kerjasama win-win karo mitra .