• index_about (2)
  • index_about (1)

Napa Pilih Kita

Brocade Smart Space Technology Co., Ltd. minangka perusahaan kunci terdaftar ing Provinsi Sichuan, China, lan minangka bagean saka program investasi utama Zona Teknologi Tinggi ing Chengdu. Produk utamane kalebu switch video lan distributor definisi tinggi, lan produk transmisi jarak nyata sing ora ngrusak definisi tinggi. 

Produk liyane

kaluwihan kita

  • Teknologi inti independen sing mandhiri ing industri lan kemampuan riset lan pangembangan berkelanjutan, kanthi sawetara paten penemuan lan produk paten anyar. Temokake teknologi transmisi audio lan video definisi tinggi wektu nyata kayata definisi tinggi, resolusi dhuwur, wektu tundha nol, konsumsi daya sithik, jarak adoh, lan liya-liyane, lan komitmen kanggo nyedhiyakake peralatan lan solusi profesional kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Produk seri Brocade Zhizhi utamane nyakup transmisi wektu nyata sing ora bisa ditrapake kanthi dhuwur, uga ngoper lan distribusi audio lan video definisi tinggi. Iki digunakake akeh ing industri audio-visual HDMI, pengajaran multimedia, konferensi video lan telpon, tampilan layar amba, pameran, riset finansial lan ilmiah, lan Shooting film lan televisi lan area vertikal liyane.

  • about (4)
  • factory

Warta Perusahaan

Nyekel barang, rega mundhak, lan pesenan dijadwalake kanggo paruh pertama taun ngarep! Kapasitas pengecoran wafer 8-inch kebak

Amarga akeh panjaluk aplikasi CIS sensor gambar, chip manajemen daya PMIC, chip identifikasi sidik jari, chip Bluetooth, chip memori khusus, lsp. Miturut Securities Times, kanthi telpon seluler 5G kanthi bertahap, panjaluk ...

Grup Brocade ngluncurake Pameran Awan lan Perdagangan Ekonomi lan Perdagangan China-Tengah lan Eropa Wétan lan Pameran Awan Khusus Chengdu

Ing tanggal 28 Oktober, Chengdu sukses nganakake Pameran Awan Ekonomi lan Perdagangan China-Tengah lan Eropa Wétan lan Pameran Awan Khusus Chengdu. Acara iki minangka bagean penting ing Pameran Digital Perdagangan Internasional China-Eropa ...

  • Tujuan kanggo nggawe perusahaan inovatif kelas kapisan.